Hønsehagen Vinkjeller

Forum: Åpent forum

Takk til Firda for oppfølging av annonse fra 1.september.

Firda nett i dag HER

Travel start på September. Begge konsertene utsolgt i morgentimene.

Les mer om arrangementene HER

Atle Nesje, Professor i Kvartærgeologi v/UiB, blir styreformann i Sunnfjord Geo Consulting

Sunnfjord Geo Center i Stongfjorden, Askvoll kommune, skiller i disse dager ut deler av selskapet inn i et nytt AS . Det nye firmaet vil få navnet Sunnfjord Geo Consulting og vil i all hovedsak jobbe med skred og skredproblematikk. Geolog Even Vie, Geolog Oliver Queck, Professor i Kvartærgeologi v/UiB Atle Nesje, som også er tilknyttet Bjerknes Centre for Climate Research i Bergen, vil ilag med Geolog Einar Alsaker og Synne L. Alsaker utgjøre styret. In March 2007, Atle Nesje was awarded the Meltzer Prize (University of Bergen) for public outreach. Les mer om det HER
Eierene av det nye selskapet er Even Vie, Oliver Queck, Einar Alsaker og Synne L. Alsaker. I Fylkesleksikonet står det å lese om Atle Nesje; Atle Nesje fødd 1956 i Olden, busett i Bergen. Dr. scient. 1990 og professor i geologi ved Institutt for geovitskap ved Universitetet i Bergen frå 1997.

Han er knytt til Bjerknessenteret for klimaforsking. Nesje har m.a. drive forsking på klima, isbrear og innsjøavsetningar i Noreg, Storbritannia og det nordlege Canada. Han har gjeve ut fleire bøker og eit stort tal artiklar om emna i internasjonale vitskapstidsskrift. Nesje har leia fleire store forskingsprosjekt innan geologi, m.a. om alderen på Jostedalsbreen og Folgefonna. Her fann han m.a. ut at Jostedalsbreen ikkje er ein rest frå istida, men at breen var smelta heilt bort for kring 7500-6000 år sidan.

Vestlandsrevyen på besøk hos oss.

Se reportasjen 14 min. og 25 sek. ut i sendingen HER

Femmere og Seksere hagler inn til Thom Hell for hans nye album “Suddenly past”. SGC har de eneste konserter i Sogn & Fjordane denne vinteren!!

Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
Femmere og Seksere hagler inn til Thom Hell for hans nye album “Suddenly past”, som hadde release i går kveld på Mono i Oslo. Eneste mulighet til å oppleve Thom Hell live i Sogn&Fjordane denne vinteren, vil bli hos Sunnfjord Geo Center i Stongfjorden 2. Og 3. Mars. Vi er stolte av å kunne tilby 4 bord og tett på Thom Hell, som sier han gleder seg til å komme til oss.
‎"Hans to siste plater har gitt Spellemannspris for beste mannlige artist i Norge, foran storheter som Nordstoga, Dybdahl, Eidsvåg og Åge Aleksandersen… Han er kåret til Norges beste populærkomponist, attpåtil. Og enda bedre: hans kommende album, med slippfest 13.februar, skal visstnok toppe alt. Ryktene rundt om i Oslo forteller om den perfekte pop-plate"….sitat hentet fra Jan Arild Giskeødegård
Billettbestilling ring eller sms: Synne 92892969
Les om arrangementene HER
Hør singelen “Tonight” HER

Musikkvideo - Slippfest, hos Sunnfjord GeoCenter.

Les saken i Firda Nett HER
Live fra konserten i Hønsehagen Vinkjeller HER
Og HER

Musikkvideoslipp! Salget til Intimkonsert m/Larkin Poe 3. og 4. februar er nå startet.

v/Sunnfjord Geo Center i Stongfjorden

Se de på God Morgen Norge torsdag 2. februar…eller opplev de live i Stongfjorden. De kommer til Norge for å promotere deres 2. off. musikkvideo. Den ble laget i Stongfjorden i oktober 2011. Ring Synne for billetter; 92892969

Mer om denne Eventen kan du lese HER
DA er salget i gang til Larkin Poe åpnet, idet det er en måned igjen før de kommer til Norge, og eksklusivt til Stongfjorden. Kveldene starter med Champagne og sjokolade, samt visning av musikkvideoen “Play On” , som de lagde i Stongfjorden i oktober 2011. Dette er Larkin Poe’s

2. offisielle musikkvideo, Etterpå fortsetter vi med bespisning og intimkonsert, før det hele rundes av med signering av pressebilder og anledning til å slå av en prat med artistene. Ring Synne L. Alsaker for billetter; 92 89 29 69. Bill pris: 950,-

Rett fra Skottlands store festival "Celtic Connections" i januar, kommer Larkin Poe tilbake til Hønsehagen Vinkjeller og SGC!!! Herfra går turen så til verdens største musikk bransje festival "South By Southwest 2012", !

Champagne, musikkvideo, litt mat og så intimkonsert?
Det er nå klart at Larkin Poe kommer tilbake til SGC i begynnelsen på februar 2012!! Det vil bli 2 intimkonserter à 36 gjester!!! Dette er sjansen til å oppleve gruppen veldig nært og tett på, idet nærmeste gjest kun sitter cm. fra artistene!!! Link til arrangementet kan sees HER
Larkin Poe lagde sin 2. offisielle musikkvideo, “Play On”, hos Sunnfjord Geo Center i slutten av okt.2011. Denne vil bli vist i forkant av konsertene, er hentet fra Deres nye 7-spors EP “Thick As Thieves”, som kommer i januar/februar, og EP’en vil også bli solgt her. Gruppen kommer tilbake til oss, rett fra Skottlands store festival Celtic Connections i slutten på januar.
Larkin Poe er også bekreftet til “South By Southwest 2012”, som er intet mindre enn verdens største musikk bransje festival i Mars og kan leses om HER Hit kommer absolutt hele verden for å se etter nytt i musikkverden og selveste Bruce Springsteen åpner festivalen med sin åpningstale.
Larkin Poe, avsluttet nylig en 7 ukers lang Europa turne med datoer i Norge, Sverige, Tyskland, Nederland, Belgia og Storbritannia. Bandet var både oppvarmingsband og utgjorde også selve bandet til Elvis Costello under Europaturneèn. Gruppen er fra Cahun Georgia og består av Rebecca og Megan Lovell, Rick Lollar og Chad Melton.

Nå kommer de med ny EP i Januar/Februar 2012, samt et 10 spors album i april/mai 2012. Elvis Costello digger dem. Oprah Winfrey, MSN and Vogue kalte dem “The next big thing”. I vår solgte de for fulle hus på turne i UK, det samme gjorde de nå i høst.
HER: kan du høre dem i intervju, samt livelåt på BBC4, Womans Hour (5 millioner lyttere)
Review etter Elvis Costello & Larkin Poe i Nederland November 2011 kan leses HER

Nytt oppdrag i Statoil

Etter 3 1/2 år i Gassnova, og arbeide innenfor CO2 -lagring, har Einar Alsaker nå begynt i nytt oppdrag for Statoil på Visund. Arbeidet foregår fra Bergen og Florø. Einar er utleid til Statoil gjennom Ross Offshore i Sandefjord.

Larkin Poe lager Musikkvideo fra Hønsehagen Vinkjeller i Stongfjorden

“Reisebrev” fra Larkin Poe kan sees HER
Den amerikanske gruppen Larkin Poe, lager sin 2. offisielle musikkvideo fra Hønsehagen Vinkjeller i Stongfjorden. Sangen heter “Play On” og er hentet fra Deres nye EP “THICK AS THIEVES”, som snart kommer for salg. Det kan også se ut til at det blir en “live” DVD fra begge intimkonsertene under helgens arrangementer. Fra Stongfjorden reiste gruppen rett til Stockholm og Sverige for en rekke konserter. Larkin Poe returnerer tilbake til Oslo 12. november, hvor de spiller for en utsolgt Sentrum Scene sammen med Elvis Costello. Gruppen turnerer Europa som bandet til Elvis Costello, både i Nederland, Tyskland og Belgia. Europaturneèn avsluttes i The Prins Albert i England 1. desember.
Bandet består av Rebecca og Megan Lovell, Rick Lollar og Chad Melton. Her kan dere se den første musikkvideoen fra 2010 HER

Amerikanske Larkin Poe blir filmet i Stongfjorden.

Sølve Sæther, som sist hadde foto og redigering på årets
TV-aksjonslåt med Bigbang, som forøvrig kan sees HER, kommer sammen med kollega Carsten Aniksdal, for å filme “live” fra begge kvelder under Larkin Poe sine to intimkonserter hos oss 28. & 29. oktober:-):-) Blir resultatet kvalitetsgodkjent som godt nok, vil det kunne resultere i en DVD som skal distribueres i ganske mange land inkl. England, Tyskland, USA og Nord Europa. Vi gleder oss veldig:-):-) Arrangementet kan du lese om HER

Spellemannprisvinner Thom Hell til Stongfjorden

Thom Hell, vinner av Spellemannprisen 2010, Det Store Korslaget vinteren 2011 på TV2, kommer til Hønsehagen Vinkjeller i Mars. Thom Hell skal holde to intimkonserter i Stongfjorden, eksklusivt for 2 × 36 gjester.

Les mer om arrangementet HER
Hør Thom Hell HER

Annonse