Hønsehagen Vinkjeller

Velkommen til sonen og Sunnfjord GeoCenter!
Vi er nok et litt annerledes GeoCenter. Her finner du ingen steinsamlinger eller geologiske forekomster fra inn og utland, smykkesteiner for salg eller gaveartikler i stein.
Vi ønsker heller å være en formidler av faget geologi. Området vi bor i har en spennende historie å fortelle for den som vil høre på.

Vi går nye veier, og her kombineres høykompetanse arbeidsplasser innenfor Geologi, med Kultur og Reiseliv.
Vi supplerer også oljeindustrien i eget fylke, og i den forbindelse har SGC etablert seg med kontor i Florø.
Vi leverer G&G tjenester, Kurs/seminar, Geologi ekskursjoner/Feltarbeid, Skred evaluering, Geologi & Vin. Middelalder mat&drikke i Middelalder Vinkjeller. Vi arrangerer også forskjellige Intimkonserter.

Akademiske miljø, industrien og ellers alle andre interesserte er velkommen til å ta kontakt med oss.

Brurastakken på Atløy,- vårt faglige vindu mot Nordsjøen.

Visste du forresten at det kan være en sammenheng mellom smaken på vinen du drikker, og jordsmonnet og bergartene druene har vokst i og på? Geologi trenger ikke være et tungt og uforståelig fag, men interessant, utfordrende og spennende i mange forskjellige sammenhenger.

Nye bilder

Takk til Firda for oppfølging av annonse fra 1.september.

Firda nett i dag HER

Travel start på September. Begge konsertene utsolgt i morgentimene.

Les mer om arrangementene HER

Atle Nesje, Professor i Kvartærgeologi v/UiB, blir styreformann i Sunnfjord Geo Consulting

Sunnfjord Geo Center i Stongfjorden, Askvoll kommune, skiller i disse dager ut deler av selskapet inn i et nytt AS . Det nye firmaet vil få navnet Sunnfjord Geo Consulting og vil i all hovedsak jobbe med skred og skredproblematikk. Geolog Even Vie, Geolog Oliver Queck, Professor i Kvartærgeologi v/UiB Atle Nesje, som også er tilknyttet Bjerknes Centre for Climate Research i Bergen, vil ilag med Geolog Einar Alsaker og Synne L. Alsaker utgjøre styret. In March 2007, Atle Nesje was awarded the Meltzer Prize (University of Bergen) for public outreach. Les mer om det HER

Vestlandsrevyen på besøk hos oss.

Se reportasjen 14 min. og 25 sek. ut i sendingen HER

Intimt m/Ole Paus i Hønsehagen Vinkjeller. KUN 5 billetter igjen torsdag 29.mars

Ønsker du at en av disse billettene skal bli dine? Kontakt Synne L. Alsaker på SMS eller ring; 92892969

Informasjon om eventen kan leses om HER

Femmere og Seksere hagler inn til Thom Hell for hans nye album “Suddenly past”. SGC har de eneste konserter i Sogn & Fjordane denne vinteren!!

Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

Musikkvideo - Slippfest, hos Sunnfjord GeoCenter.

Les saken i Firda Nett HER

Live fra konserten i Hønsehagen Vinkjeller HER

Musikkvideoslipp! Salget til Intimkonsert m/Larkin Poe 3. og 4. februar er nå startet.

v/Sunnfjord Geo Center i Stongfjorden

Se de på God Morgen Norge torsdag 2. februar…eller opplev de live i Stongfjorden. De kommer til Norge for å promotere deres 2. off. musikkvideo. Den ble laget i Stongfjorden i oktober 2011. Ring Synne for billetter; 92892969

Rett fra Skottlands store festival "Celtic Connections" i januar, kommer Larkin Poe tilbake til Hønsehagen Vinkjeller og SGC!!! Herfra går turen så til verdens største musikk bransje festival "South By Southwest 2012", !

Champagne, musikkvideo, litt mat og så intimkonsert?

Nytt oppdrag i Statoil

Etter 3 1/2 år i Gassnova, og arbeide innenfor CO2 -lagring, har Einar Alsaker nå begynt i nytt oppdrag for Statoil på Visund. Arbeidet foregår fra Bergen og Florø. Einar er utleid til Statoil gjennom Ross Offshore i Sandefjord.

Larkin Poe lager Musikkvideo fra Hønsehagen Vinkjeller i Stongfjorden

“Reisebrev” fra Larkin Poe kan sees HER

Amerikanske Larkin Poe blir filmet i Stongfjorden.

Sølve Sæther, som sist hadde foto og redigering på årets

Spellemannprisvinner Thom Hell til Stongfjorden

Thom Hell, vinner av Spellemannprisen 2010, Det Store Korslaget vinteren 2011 på TV2, kommer til Hønsehagen Vinkjeller i Mars. Thom Hell skal holde to intimkonserter i Stongfjorden, eksklusivt for 2 × 36 gjester.

Les mer om arrangementet HER

Ole Paus til Hønsehagen Vinkjeller i Stongfjorden.

Det blir akustisk og nært med Ole Paus, når han i mars holder en eksklusiv intimkonsert for 36 gjester i Hønsehagen Vinkjeller.

Les mer om arrangementet HER

Meir arbeid til SGC innenfor landbasert geologi tjenester.

SGC er glad for å formidle at vi nå går inn i tettere samarbeid med Førde kommune, angående leveranser av geologiske tjenester. SGC har tidligere i år levert skredrapporter til Førde kommune.
SGC opprettet tidlig i vår en avdeling som jobber mot landbasert geologi tjenester i og utenfor vårt fylke. Her har SGC siden da hatt to personer i 1,5 stilling som prosjektansatte. Dette er aktiviteter som i hovedsak er rettet mot skredevaluering. Privatpersoner, kommuner og fylker etterspør i økende grad kompetanse innenfor dette feltet. I tillegg vil også anleggsvirksomhet i forbindelse med større anlegg ha fokus for vår leveranse. SGC søker å øke denne aktiviteten i nær fremtid. Den landbaserte Geologiaktiviteten til SGC også vil være en del av virksomheten vår fra Florø miljøet. Planen er etterhvert å skille denne aktiviteten ut som en egen virksomhet hos SGC.

Siste sjanse nå! KUN 5 billetter igjen til Larkin Poe intimkonserter i oktober.

Informasjon om arrangementene kan leses om HER

Nye kunstverk til Hønsehagen Vinkjeller ved SGC.

Se hele prosjektet til kunstner Charlotte M. Rintler, Stongfjorden. “Fra skisser – til ferdig resultat”. HER. Arbeidet med dekorering av inngangspartiet til middelalder vinkjelleren i Stongfjorden startet opp 23. Mai, og ventes avsluttet første uken av Juli.

Cortina m/vokalist Paul Hansen fra Vamp, tilbake til SGC.

Salg av billetter starter 1. Juni og informasjon finner du HER

Rett fra Cahun Georgia, Larkin Poe billetter for salg fra 3. Juni. Kun 2 x 36 billetter!

Link til informasjon ang. vårt arrangement finner du HER

Her ligger de også ute.

Elvis Costello digger dem. Oprah Winfrey, MSN and Vogue kalte dem "The next big thing", Larkin Poe starter sin Europaturnè ved Sunnfjord GeoCenter.

Bildet er fra Merlefest 2010 sammen med Elvis Costello.

Fra Firda til Geoaktuelt på Geo365.no

Se litt av artikkelen HER

Fra Dagsavisen 27.April

Firda reportasje

Les artikkel på Firda Nettside HER

Hønsehagen Vinkjeller

Følges av 150 medlemmer.

Sunnfjord Geo Center er et nyopprettet selskap med tilhørighet i Stongfjorden, Askvoll kommune S&F. Lindgren-Alsaker AS står for utbygging av infrastrukturen til selskapet. Begge selskapene er drevet av Synne og Einar Alsaker i Stongfjorden. Første byggetrinn ventes å stå ferdig høsten 09. Vi tilbyr Teambuilding til grupper, med kurs lokaliteter og uteboblebad, geologiekskursjoner, Gapahuk i skogen for bespisning og sosialt samvær, seiling m/kaptein, Hønsehagen Vinkjeller en vinkjeller i middelalderstil mm. Vi har alle serveringsrettigheter både i Gapahuken og Vinkjelleren. Innenfor disse rammene skreddersyr vi opplegg til kunde.
I løpet av sommeren og høsten tilrettelegges det også for uteboblebad m/utegrill, dusj,garderobe og innfrarød badstu, samt “Peder-bua”, en salgsbod med reproduksjoner av glass,keramikk,lykter og annet fra middelalderens Europa, deriblandt glass fra funn gjort i Bergen.

Kontaktinformasjon Sunnfjord Geo Center: telefon nr.
577 31900, fax;577 31901

Synne Lindgren Alsaker mobil nr ; +47 92 89 29 69

Einar Alsaker (geolog)
mobil nr ; +47 98 22 59 51 Mer om sonen

Origo Hønsehagen Vinkjeller er en sone på Origo. Les mer
Annonse